keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Toisen arkkitehtiehdokkaan tapaaminen
Tänään tuli tavattua toinen ehdokas arkkitehdiksi. Tapaaminen alkoi tontilta jonne sekä arkkitehti että allekirjoittanut molemmat saavuimme noin kymmenisen minuuttia ennen sovittua aikaa. Siellä sitten katseltiin tontin muotoja ja alustavasti mitä on omassa mielessä pyörinyt. Kuulemma ihan järkeviä ajatuksia tontti huomioiden.

Tämän jälkeen suunnattiin sitten meille pöydän ääreen keskustelemaan tarkemmin projektista. Keskustelussa meni aikaa noin tunnin luokkaa ja päällimmäinen tunne oli että oikein hyvin ajatukset kohtasivat. Omat suunnitelmat saivat tunnustusta pitkälle viedystä luonnostelusta ja yläkerran osalta olimme hyvinkin samalla viivalla. Kellarikerros ehkä saisi vähän muutosta osakseen, mutta perus idea kuitenkin pysyisi samana. Budjetista riippuen saunarakennus sitten tehtäisiin joko pohjien osalta valmiiksi, runko ja vesikate valmiiksi tai kokonaan valmiiksi. Nähtäväksi jää. Myöhemmin rakennettaessa tulisi varmaan itse tehtyä ainakin sisätilat ajan kanssa, omaan tahtiin.

Arkkitehti tuntui kyllä hyvin sisäistävän mitä haluamme ja tänään tuli tehtyä myös pieni "must have" ja "nice to have" -lista mahdollista suunnittelutyötä tukemaan. Nyt vaan odottelemme tarjousta. Kuulemma todennäköisesti perjantaiksi saisi tarjouksen lähetettyä sähköpostiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti