tiistai 7. toukokuuta 2013

Asemapiirros vol. 2
Tänään sain pohjoisen puolen naapurilta suostumuksen saunarakennuksen sijoittamisesta lähemmäksi rajaa. Arkkitehdin käydessä rakennusvalvonnassa tuli pienoisena "yllätyksenä", että meidän kaavassa onkin sanottu että rajaan pitää jättää normaalin 4m sijaan 5m. Tai oikeammin se on muotoiltu niin, että asuinrakennusten välille pitää jäädä 10m väliä. Olinhan sen kyllä lukenut mutta en sisäistänyt kokonaan ajatuksena mitä se tarkoittaa. Käytännössä tarkoittaa siis että molemmat normaalissa tilanteessa joutuvat jättämään sen 5m rajaan. Piti hieman muokata sen myötä kirjallisia lupalappuja, jotta siinä käy myös ilmi että mikäli naapuri haluaa myöhemmin rakentaa lisää tontille, pitää edelleen se 10m säilyä. Etelän puolelle nyt sitten suosiolla jätettiin se 5m rajaan.

Tänään kuitenkin lupa tuli siirtää saunarakennusta maksimissaan 3m kohti rajaa. Eli siis 2m päähän rajasta. Sen myötä sitten asemapiirros numero 2 on kuranttia tavaraa ja voin lähettää piirroksen myös maaperätutkijalle. Tietää mistä kohtaa kairata. Jippii! Homma etenee taas, pikkuhiljaa.

Huomisen jälkeen muuten tiedossa pieniä muutoksia blogin sijainnissa. Blogger on palvellut hyvin, kokeillaan toista portaalia... stay tuned. :)


Asemapiirroksen toinen versio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti