keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Bloggaaminen aloitettu



Ensimmäinen blogini ikinä. Rakennusaiheisia blogeja olen itse lukenut aktiivisesti jo pari-kolme vuotta ja melko aikaisessa vaiheessa päätin että kun itselläni tulee edes jollain lailla ajankohtaiseksi niin rupean itsekin kirjoittamaan. Olen huomannut muiden blogeja lukiessani että rakentajien vertaistuki voi säästää sekä turhalta vaivalta että turhilta kuluilta. Hyödyllinen työkalu siis.

Vaikka kaikenlaisia taloja on vastaan tullut lukiessani niin yhtä en ole löytänyt. Täystiilitalon rakentamisesta kertovaa blogia. Parin vuoden vahvan fiiliksen myötä tästä on tulossa sellainen. Toivottavasti tämä kirjoitus antaa aiheen tiimoilta kiinnostuneille ajatuksia ja ideoita.

Mukava kuitenkin kun eksyit tänne. Alkuun päivitystahti tulee olemaan harva. Koko projektin muutos idea-tasolta konkreettiseksi rakentamiseksi vie tämänhetkisen suunnitelman mukaan vähintään pari vuotta.

Mielelläni otan vastaan vinkkejä, ideoita ja kommentointeja. Voit myös jättää ihan vain pelkän raapustuksen käynnistäsi täällä. Teretulemast! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti