perjantai 25. toukokuuta 2012

Sattuman kauppaa!


Kävipä mukava tuuri! :)

Maaliskuussa käväisin muuten vaan tontilla piipahtamassa, pääasiassa katsastamassa joko lumet olivat edes hitusen vähentyneet. Huomasin että sitten viime kerran oli maisema melkoisen muuttunut. Kaupungin palkkaama metsurifirma oli parturoinut melkoisesti lähimetsää ja olivat paraikaa siellä töissä.

Tonttimme länsireunalla on ikävästi korkeita kuusia aikamoinen rypäs. Kaikki varjostavat ilta-auringon paistamista tontille. Otin sitten firman nimen muistiin, soitin heille kotoa ja sovin seuraavalle aamulle treffit paikallisen työnjohtajan kanssa.

Seuraavana aamuna sitten katsastettiin puut ja sovittiin että JOS heidän iso koneensa tulee vielä viikonlopun aikana raivaaman metsää, he myös kaatavat meidän puut ja pinoavat ne tontin reunalle. Hinnaksi sovittiin 300€. Ei mielestäni paha. Työnjohtaja myös sanoi että jos taas kone ei tule, niin silloin homma menisi moottorisahailuksi ja sitten hinta olisi aivan eri. Sovittiin siis että kaatavat puut jos kone tulee paikalle, ei muuten.

Maanantaina sitten soitin heti aamusta työnjohtajalle ja kysäisin että joko kone on paikalla. Vastaus oli että kone oli paikalla, puut olivat jo kaadettu ja pinossa tontilla ja lasku tulee perässä. Ei voi valittaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti