maanantai 24. elokuuta 2015

Hidasta etenemistä

Valun jälkeen hommat ovat edenneet, pääasiassa saunarakennuksen parissa. Itselläni on ollut agendana saunan lattia eli pääasiassa styroksihommia ja vesiputkien laittoa. Jokusen roilonkin on päässyt tekemään pesuhuoneen suihkuille. Tällä hetkellä ylin kerros styroksia lähes kokonaan paikallaan ja seuraavaksi pitäisi käydä läpi sähköputket jotka ovat valuun tulossa.
Saunan styroksia. Takkahuoneen puolelle vesi- ja viemärivaraus. Jos vaikka joskus tekisi siihen pienen keittonurkkauksen.

Lisää styroksihommia. Takana suihkujen vesiputket roilottuna.


Saunarakennuksen katto alkaa pikkuhiljaa sekin olemaan säältä suojassa. Tänään kundit saivat viimeiset katon eristeet paikalleen ja huomenna paikoilleen menee loputkin aluskatteesta. Niitä on asennettu silleen sopivasti lomittain. Eristeet paikalleen kattotuolien väliin, rivi aluskatetta paikalleen ja ruoteet päälle. Siitä on sitten päässyt seuraavaan kohtaan eristämään jne. Nyt on taaimmaisesta lappeesta noin puolet vielä vailla aluskatetta.


Etupuolella jo ruoteitakin paikallaan. Lisää tulee nyt kun tänään tuli kuorma puuta tontille.

Saunan eristystä.

Lisää eristystä.






























































Itselläni taas raksaamista on häirinnyt omat työt. Muutama päivä meni reissun päällä, joten omalta osaltani ei pystynyt taas hommia edistämään ollenkaan. Tänäänkin meni vielä jotenkin vaan taivastellessa ja tavaraa hankkiessa aika. Tavaraa tänään tulikin oikein urakalla. Sen lisäksi mitä paku kuljetti, tuli myös liukuovet Klas1:seltä (eli Profinin ovet) sekä jälleen yksi kuorma V.Leinolta Karkkilasta. Paljon puutavaraa. Muuten ei vaan sitten meinannut oikein nyt mopo lähteä käyntiin. Hieman sain sentään suurenneltua yläkerran kylppäreiden läpivientejä ontelossa, jotta pääsee putkia tuomaan ylöspäin. Josko huomenna saisi vähän senkin suhteen edistymistä.


Liukuovet tiukassa 829kg paketissa.

Ja kokonaisuuskuva motivaatioksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti