lauantai 13. huhtikuuta 2013

Lisää työkaluhankintoja...




Tulipa töiden puolesta asiaa taas jenkkilän puolelle ja eikös taas sitten Amazon hyötykäyttöön ja seuraavia työkaluja tilaamaan. Edellisten tapaan tuli pysyttyä Boschin sinisessä eli Professional 18V -akkukonesarjassa. Käy samat akut (joita siis edellisellä kerralla tuli hankittua 2x 3,0Ah verran). Tällä kerralla mukana kotiin tuli pyörösaha + pari terää, puukkosaha useamman terän kera sekä yksi 1,5Ah Slim pack -akku. Työkalut itsessään olivat siis ns. bare tool -malleja eli ilman akkuja, mutta mukana tuli L-BOXX laukut.

kaksi kappaletta Bosch L-BOXX 3

L-BOXX laatikot pinoutuvat näppärästi ja kliksahtavat kiinni toisiinsa.
Boxit erillään.




















 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puukkosaha:


Akkupuukkosaha on mallia CRS180B Yhdysvalloissa, mutta ilmeisesti sama malli kulkee Suomessa nimellä GSA 18 V-LI Professional. Kokeilemaan sitä en vielä ole kerennyt, mutta sen verran testannut kyllä että toimii. Täytyy kesämmällä kokeilla tontilla kun vaikka rakentaa lisää telineitä polttopuille. Mukaan ostin 6 kappaletta 5" puuteriä, 5 kappaletta 9" puuteriä ja 5 kappaletta 9" purkuteriä (demolition).

Hintaa ko. laitteelle tuli 145$ ja terille reilut 56$. Eli hitusen yli 200 taalaa koko puukkosahasetistä. Valuuttalaskurilla käännettynä siis noin 155€. Siihen akku päälle (51$) joten koko kuvan paketti hintaan 194€. Tämä siis veroineen ja kuljetuksineen (hotellille).

Suomessa pelkkiä koneita näyttäisi saavan noin 199€ hintaan ja tässä omassa setissäni on siis sekä L-BOXX että terät mukana. Pelkkiä L-BOXXeja en nyt tähän hätään hirveästi netistä löytänyt mutta pienempi malli tuli vastaan 69€ hinnalla, joten voisi ehkä varovasti arvioida Suomen hinnaksi samalle paketille noin 300-350€, riippuen minkä hintaisia terät ovat. Akku (Suomessa noin 100€) vielä päälle niin kokonaishinta on luokkaa 400-450€.

Puukkosaha terineen.
Puukkosaha sekä Slim pack -akku.



 Pyörösaha:


Pyörösahan jenkkimalli on CCS180BL ja Suomessa vastaava näyttäisi kulkevan nimikkeellä Bosch GKS 18 V-LI Professional. Kyseessä myös siis bare-tool malli, eli ei akkua mukana. Hintaa Amazonin kautta veroineen 155,99$ eli noin 119€. Toinen terä tuli koneen mukana, toinen hieman useammalla hampaalla ja ilmeisesti siten siistimmällä sahausjäljellä. Terän kanssa hinta 166,92$ eli noin 127€.

Samaa Suomessa näyttäisi saavan samaan 199€ hintaan kuin puukkosahoja ja siihen kun taas lyö mukaan tuon L-BOXX:n niin hintaluokka laatikon ja terän kera lienee luokassaan 270-300€, riippuen jälleen terän hinnasta.


Pyörösaha terineen sekä yhden linssiluteen räpylä.

Pyörösaha esillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti