perjantai 11. joulukuuta 2015

Parveke tältä erää valmis

Niin se taas on vaan melkein viikko vierähtänyt. Raksalla kyllä tapahtuu päivittäin edistymistä, mutta kaiken kiireen keskellä yleensä unohtuu päivänvalon aikaan hoitaa valokuvaaminen ja sitten vähän jää kirjoittelukin vähemmälle.

Kuten otsikkokin jo toteaa, niin parveke on tältä erää valmis. Tokihan sieltä puuttuu vielä lattialaudoitus sekä portaat pihalle, mutta ne ovat molemmat sitten lähempänä muuttoa tapahtuvia asioita tai jopa muuton jälkeisiä, kevään kauraa.
Nyt olisi kattokin laudoitettu partsilla.

Päädyimme laudoittamaan myös ison liimapuupalkin kun se jotenkin tuntui sopivan paremmin niin.

Toisesta vinkkelistä. Kulkuluukku yläpohjaan katoaa aika kivasti näkyvistä.

Luukku työnnettynä sivuun.

Sama sitten ylhäältä päin.


Sisälläkin on tapahtunut edistymistä väliseinien osalta. Nyt on lasten makkareiden väliseinät päässeet jo ylityspalkkikorkeuteen ja eilen saatiin raudoitettua ja valettua palkit. Nyt saa kuivua jokusen päivän ja sitten pääsee jatkamaan pari riviä vielä ylemmäs. Viimeiset harkot sitten muurataan vasta IV-putkien asennuksen jälkeen.

Tämä pölyinen kuva jäi ainoaksi sisältä. Kännykän akku päätti ruveta levolle ja kuvaaminen jäi kesken.
Seinään on tarkoitus tuonne ylös jättää ns. sisäikkuna jotta olkkarin puolelta lasten leikkitilaan menee
luonnonvaloa edes vähän. Aukko meni vaan hieman liian korkealle kun huomio alaslaskut joten
pikkuisen tulee rälläkälle hommia.

Tänään työn alle otettiin portaikon ympärystä. Purettiin siitä niin kaiteet kuin kaikki muotit ja tuetkin. Hieman oli muutamassa kohtaa lattiavalun tuet ollut liian ulkona joten maksimissaan puolentoista sentin pykälä oli jäänyt parille sivulle. Sitä sitten tänään työstettiin pois ja saatiinkin tasoerot kuriin ja valmius portaikon ympäristön seinien/kaiteen muuraukselle. Huomenna sen kimppuun. Ei kuvia.

Tänään puolen päivän tienoilla paikalle pyyhälsi myös Etelä-Suomen Kouru- ja Kattoturvan kundit parin auton ja henkilönostimen kera. Mukana oli sadevesikourut ja -rännit sekä ikkunapellit. Tänään saivat tehtyä ja asennettua talon etupuolen rännit sekä olkkarin ikkunoiden pellit. Huomenna sitten tulevat jatkamaan.

Olkkarin ikkunoissa pellit paikallaan ja talon etupuolella jo kourut paikallaan.

Sama vähän lähempää. Hyvin ne hämärässä kourut häviää näkyvistä.

Ja vielä hieman lähempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti