lauantai 29. syyskuuta 2012

Puusavottaa vol. 2




Päivä alkoi pienellä retkellä K-rauta 75:seen hakemaan muutama tolpan jalka ja riittävän pitkiä ruuveja. Tarkoitus oli näppärästi akkukoneella ruuvailla lisää säilytystilaa puille. Vanhan akkukoneen molemmat akut oli edellisenä päivänä/yönä ladattu täyteen latinkiin ja reippain mielin homma alkoi. Ensimmäinen akku alkoi yskähdellä ja hyytyä noin 7 ruuvin jälkeen ja toinen taisi jaksaa kymmenisen ruuvia. Onneksi sain suurimmaksi osaksi telineen lisäosan rungon kasattua ja loput sitten jatkoinkin vasaralla ja nauloilla.

Onnistuin jälleen saamaan yhden onnekkaan vapaaehtoisen mukaani puita pinoamaan ja pilkkomaan. Kiitokset vain apuvoimille. Kahdestaan homma on huomattavasti mukavampaa kuin yksin. Paljon pinottu, paljon pilkottu ja vieläkin sinne jäi hommia. Aina se vaan yllättää kuinka paljon yhdestä pölkystä halkoja irtoaa :)

Sellaiset reilut kolmisen tuntia kerettiin kahteen pekkaan töitä tehdä kunnes sade ja orastava kurina vatsasta keskeytti työt. Jos vaikka ensi viikolla saisi jatkettua hommat loppuun asti. Pressuostoksille ja talviteloille. Tosin joutuu varmaan vieläkin lisää rakentamaan telineitä. Hyvin ne kyllä kompaktisti sinne takanurkkaan istuvat odottamaan käyttöä.

Muutama pikainen kännykkäkuva vesisateessa. Kiirettä piti joten kuvien laatu on mitä on...

Tämän verran VIELÄKIN jäi jäljelle.
Kolme ja puoli riviä jo kasassa.

Siististi tolppien varassa, poissa maasta.


Valmiiksi hakattuja, odottaa vain pinoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti