torstai 22. lokakuuta 2015

Rappaus valmis!

Tänään rappaushommat saivat viimeisen silauksen. Viimeiset siistimiset nurkissa ja jälkien siivous. Sen jälkeen homma olikin paketissa. Rappauksen meille teki sama urakoitsija jonka kanssa tuli koko runkokin pystytettyä eli Tyvipölli Oy. Homma meni mielestäni hienosti ja jälki on todella siistiä. Voin siis olla tyytyväinen. Värisävyn valintakin meni nappiin ja miellyttää silmää. Jos siis joku etsii tumman harmaata sävyä joka ei taita sinertävään niin Tikkurilan Facade kartasta löytyy 4979. Toinen, pykälää vaaleampi, olisi 4985. Ihan vaan vinkiksi.

Eilen myöskin kävi Mesvacin kaveri asentamassa autotallin oven. Itse saavuin työmaalle vähän puolenpäivän jälkeen ja silloin ovikiskot ja lamellit olivat jo paikallaan ja homma oli viimeistelyä vaille valmiina. Hyvältä sekin näyttää.


Talon pohjoispuoli.

Itäpuoli eli takaosa.

Sama toisesta suunnasta.

Eteläpuoli.

Ja kokonaisuus. Alkaa näyttämään hyvältä!

Talo edestä. Autotallin ovikin paikallaan. Täytyy kuvailla tarkemmin sitten kun saa telineet pois edestä.


Saunallakin alkaa panelointi olla loppusuoralla. Tänään meni viimeinen paneeli rakennuksen takapuolelle ja nyt sitten puuttuisi nurkkalistat ja ikkunasmyygit vielä. Alkaa siis sekin olla hyvä. Parvekkeenkin päälle saatiin bitumiprimeri telattua ja kohtapuoleen pitäisi sitten huopakin asentaa.

Saunan etuosa saanut paneelit.

Sekin alkaa näyttää aika valmiilta.





Muuten siis meneekin hyvin, mutta hienoon edistymiseen oman särönsä tuo tämä selän kanssa kärsiminen. Välilevyn pullistumahan se siellä vihoitteli ja nyt onkin sitten pakkolepoa ja jumppaa edessä tovi. Eli oma panos hetken aikaa on enemmän sitten sitä rakennuttamista kuin rakentamista... pahus.

4 kommenttia:

  1. Selkäjuttu on paska homma, tosi ikävää, kesken raksailun ei todellakaan tervetullutta tuollainen ole. Edelleen jos olisin sinä niin ottaisin yhteyttä osteopaattiin. Tsempit!

    VastaaPoista
  2. Jos ajat yhdistelmä rekkaa ja istut päivässä paljon, niin kannattaa pitää pidempiä taukoja ajojen aikana ja jaloitella. Yleensä yhdistelmille löytyy hyvin paikkoja maanteiden varsilta ja jaloittelumahdollisuudet paranevat paljon. Miehelläni kävi vastaavan lainen tilanne vuosia sitten. Liika istumatyö rekan ratissa veroitti selkää.

    Jaksamisia rakennusprojektin parissa.... ja muista pitää työpäivänä mahdollisimman monta jaloittelutaukoa ajomatkoilla.

    VastaaPoista
  3. Todella tyylikäs tummanharmaa! Olisi ollut myös minun ykkösvaihtoehto väriksi jos sellainen oltaisi kaavassa sallittu. Harmi juttu toi selkä, tsemppiä kuntoutukseen!

    VastaaPoista