maanantai 28. syyskuuta 2015

Yläkerran ja saunan lattia valettu


Väliseiniä ja vastoinkäymisiä

Tänään päivä alkoi normaaliin tapaan kasilta tontilla. Tai melkein normaaliin. Alaselkä oli tavanomaista enemmän jumissa ja hieman häiritsi työntekoa. Alkuun yritin olla mukana väliseinien teossa leikkaamalla ja kantamalla leikattuja harkkoja sekä vääntämällä laastia. Parin tunnin jälkeen sekin alkoi vaikuttaa turhan haastavalta. Kävely muuttui sellaiseksi vanhan papparaisen kumaraiseksi askellukseksi eikä istuminenkaan ollut herkkua. Päätin siis tyttären koulusta tullessa puhaltaa pelin poikki ja varata ajan lekuriin. Siellä sitten väänneltiin ja käänneltiin ja tutkittiin. Lopputulema oli ilmeisesti jonkin asteinen, hitusen epämääräinen välilevyn pullistuma. Hoitona venyttelyä ja jumppaa. Yritetään nyt sillä sitten... harmittava takaisku. Yllättävän hyvin sitä onkin kestänyt.

Väliseinät kuitenkin edistyivät nyt myös kodinhoitohuoneen/teknisen tilan tienoilla. Teknisen tilan oviaukkoon ainoastaan jätetään enemmän tilaa, jotta pääsee koneita raijaamaan helpommin sisään.

Julkisivussa tällä erää ei juurikaan muutoksia.

Kellarissa seinänpätkiä nousee.

Valuporukka jälleen paikalla


Bekasonin valuporukka ja melko pian sen perään myös betoniasema kurvasivat paikalle noin kymmenen jälkeen ja aika nopeasti homma lähti käyntiin yläkerran lattiavalulla. Hieman säätämistä tuli meidän kylppärin lattiakaivon osalta kun siihen tulee sellainen Puruksen pitkä kaivo, mutta nopeasti nekin ratkaistiin ja homma jatkui. Itse livistin paikalta noin kahden tienoilla ja silloin oli juuri saatu yläkerta valettua ja siirrytty saunan kimppuun.

Myöhemmin alkuillasta kävin vielä katsastamassa paikat ja siistin näköistä lattiaahan taas tuli.

Meidän makkari/vaatehuone ja kylppäri. Musta tötterö on pyykkikuilun kohta.

Portaikosta käsin olkkarin nurkkaa kohti.

Lasten makkarit ja käytävä kohti meidän huonetta.

Saunarakennuksen lattia.

Lisää kuvajaista saunalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti