lauantai 28. marraskuuta 2015

Ulkotyöt lähenee loppuaan

Eilen perjantaina saatiin valmiiksi parvekkeen kaide. Kyllä se kahteen pekkaan menee melkoisen vikkelään. Rimoja jäi nyt lisähankinnan jälkeen melko mukavasti yli saunan päätykolmioitakin varten. Täytyy myöntää että aika siistin näköinen mielestäni kokonaisuudesta tuli.

Iltainen otos parvekkeelta.





Parvekkeen valmistumisen jälkeen telineet purkuun ja sitten taas pystyyn saunarakennuksen katoksen alle. Otettiin vielä perjantaina työn alle toinen katoksen päätykolmiokin. Vähän vaan joutui jo kello kolmen jälkeen virittelemään työmaavalaistusta pihalle että näki töitä tehdä. Koko päivän myöskin tihutti vettä ja tuuli melkoisen navakasti. Illalla teki ihan hyvää mennä lämpimään suihkuun kotosalla.

Päätykolmi alkaa olla valmiina.


Tänään lauantaina sitten jatkettiin siitä mihin edellisenä päivänä jäätiin eli saunalla toisen päätykolmion kimpussa. Homma meni taas näppärästi kun itse olin alhaalla jiirisahan kanssa ja timpuri oli ylhäällä kiinnittämässä rimat ja huutelemassa mittoja. Jahka toinenkin pääty oli valmiina oli edessä valmiiksi maalattujen lautojen haku autotallista ja siirtyminen saunarakennuksen kuistin sisäkaton pariin. Siinä päästiin tänään melkein puoliväliin ja maanantaina sitten jatketaan loppuun. Sen jälkeen olisikin enää parvekkeen sisäkattohommat edessä ja ulkotyöt tältä erää alkaisivat olla finaalissa. Tosin eivät sentään täysin... Autotallin ylle tulevan katoksen teko tulee vielä eteen ehkä tässä parin viikon sisällä. Niitä tukirakenteita on venkslattu edestakaisin ja vihdoin ollaan päästy siihen tilanteeseen että tilaus on laitettu sisään Rautarakenne ja Asennus Kuusiselle josta tuli myös parvekkeen teräspilaritkin. Voin suositella!

Parvekkeen kaide valmiina! Kohta kelpaa jo jouluvaloja ripustella...

Toisesta vinkkelistä.

Saunan päätykolmio päiväsaikaan.

Nyt alkaa näyttämään että rimat sitovat toisensa aika sopivasti yhteen. Vielä kun saa parvekkeen katon laudoitettua
ja portaat rakenneltua paikalleen niin hyvä tulee. Ehkä sitten keväämmällä.

Huonohko kuva, mutta lautaa katossa saunan kuistilla. Siinä on siis ihan vaan lautaa jossa raot välissä.

Toinenkin päätykolmio valmiina ja hyvin sopii talon kanssa yhteen.

Kokonaisuuskuva jälleen lopuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti